Första dagen, andra hösten, tredje terminen.

Arbetet mot den framtida ÄKTA Doktor Hybris har idag återupptagits. Min bedömning är att jag, och de flesta med mig, kommer att överleva denna termin också.

Jag har sedan jag kom hem hittat två lustiga saker som jag vill dela med mig av. Det första är en liten followup till gårdagens hybris angående svininfluensa och fettdoktorn. Hon kan ju mycket väl mena allvar, hon citerades ju faktiskt, men nyhetsrapportering om forskning har ju generellt en tendens att... låt oss kalla det, förskönas kraftigt. Det illustreras rätt bra i denna för övrigt ganska underhållande webcomic:

Saturday Morning Breakfast Cereal - Forskning och framsteg

Det andra var att jag genom att sävligt snoka på ansiktsboken fick nys om "Snutparodin med Dorsin", något jag tyckte var värt att kolla upp.

Jag frustade saliv över halva tangentbordet åtminstone ett par gånger. Sådan är jag.

Kretaskildring får återigen vänta... ni tröttnar nog snart och glömmer det. Jag gör det säkert.


Jag har fått konkurrens...

Doktor Hybris har fått på pälsen... Fick på allas vår vän Facebook se en länk till den här artikeln av en högt aktad läkare som vi alla bör upphöja i gudomlig ära, ty hon har svaren!



En stor profet. Lär av hennes budskap, och sprid hennes ord till alla okunniga!

Min mat skyddar mot svininfluensan!

Trevligt. Vaccinera er inte, ät smör istället!

Hemma bäst!



Kom hem från Kreta i natt efter en veckas vistelse på denna bergbeklädda ö som får Kebnekaise att likna Kinne kulle. Självklart har jag ingen aning om detta stämmer då jag varken sett Kebnekaise eller Kinne kulle, men Kretas har ett antal toppar som tangerar eller överstiger Kungliga Keb.

Jag har omåttliga mängder dynga att ösa över såväl trafikvett, vägkvalitet, trafikregler, flygregler, tax free och annat. Nu ska dock inte fan målas på väggen det första man gör när man kommer hem, jag hade jävligt trevligt också. Detta beroende på bland annat, men inte begränsat till:

Låga alkoholpriser, hyfsad billig krogmat, jävligt god krogmat, pool, strand, svett och souvlaki.

Jag skulle gärna berätta mer, men dels orkar jag inte, dels har jag lovat Sara att hon ska få all den gôttaste infon först, dels VILL jag berätta allt för Sara först, så tji fick ni bloggarjävlar!

(Inget illa ment, sluta inte läsa bara för denna lilla smädelse! Eller ja... får ni för er att sluta läsa baserat på en sån liten skitsak ere lika bra att ni ger upp på en gång, mer utlovas med besked!)

Smakprov!

Faen också, nu vill jag ju visa massa bilder, men efter omröstning bland alla demoner i mitt huvud blir det bilder på Sprit och natur!
Sprit för totalt 48 €, som hittat! Förtöjt

På måfå utvald naturskön bild!


Ja vafan, ge er till tåls! ... ja okej en liten till då.


Tänkte ba hälsa...

Planet går till Kreta 07.00, jag har inte packat än. Jag vill inte åka dit, jag vill vara där!

Har just smattrat ut lite order om vilka väskor som vem förfogar över i familjen, jag kände mig tvungen att beordra alla andra att packa innan jag själv kunde börja... inte för att jag HAR börjat, men snart.

Åh, förresten, jag ska erkänna att jag de senaste månaderna struttat runt med något mitt pubertala jag gärna kallar skägg, men som de flesta hänvisar till som "smuts på hakan" eller "lite skräp där". Ofta får jag rådet att torka bort det med en handduk, och ibland drar folk slutsatsen att det inte kan ha varit alltför blåsigt där jag befunnit mig, eftersom luddet stannat kvar. Jag orkar hur som helst inte fintrimma och hålla på när jag ska vara hemifrån, och dessutom vill jag inte komma hem och vara vit om hakan, om nu fyra hårstrån silar någon strålning alls.

Hur som helst, eftersom jag undanhållit detta i månader, för er som inte träffat mig åtminstone, ville jag bara erkänna detta innan jag rakar av mig skräpet. Tänkte faktiskt bjuda er på en bild också.

Inte mycket till goatee...

Ja så kan man också se ut.

Nu är det dags att gå och raka sig och därefter packa sig iväg. Ni lär inte sakna mig, bloggmässigt alltså, jag är ju inte direkt ett under av uppdateringar...

Klart som fan ni saknar mig i övrigt, det vet ju jag också. Håll ut, ses om en vecka.

With great hybris, comes lika djupa humörsvackor...

Idag har varit en av de sämsta dagarna på länge. Kan inte förklara varför, för jag vet inte. Men allt kändes bara piss efter att Sara åkt hem. Efter en redig laddning spaghetti och lite GTA San Andreas och Facebook blev livet lite ljusare. Jag låste in mig och fick vara ifred i ett par timmar under tiden, det kanske behövdes.

Detta är dagens behållning:

1.   Scrolla längst ner på Facebook och istället för "Svenska" eller "English", byt språk till "English (pirate)". Det sätter färg på språket.

2.   Asterixfilmer regerar fortfarande. http://www.youtube.com/watch?v=RHZFi9CdUTo Därefter letar ni er bara vidare längs de otaliga klipp som finns på youtube!

3.   Dagens läxa: Dejtar man passionerade människor får man ta smällarna. http://www.todaysbigthing.com/2009/08/11

Hybrisen börjar lägga sig...

och ersättas av slöhet. Eller kanske man snarare borde kalla det ren och skär apati. Nej, troligen inte det heller.

Stiltje.

Det är precis vad det är.

Jag har köpt mig en kolsyre-/luftpistol nu, och lekt lite med tillsammans med vänner och bror. Tråkigt att ingen var sämre än jag. När jag väl förklarat för Sara hur siktet funkade sköt hon minst lika bra som jag, och Erik "Jag har aldrig hållit i en pistol" Ahlstedt sköt naturligtvis bättre på samtliga serier vi sköt tillsammans.

Jag har varit i Norrtälje med Sara och vi har skurat falu rödfärg av fasaden på deras hus, det ska målas om. Kul jobb, inge dammigt eller så. Det var då jag verkligen förstod vad min vän Ragge pratat om, att solbrännan försvinner i duschen.
Schysst falu-röd-bränna

Och nej, jag har inte haft på mig svettbandet och fått solbränna, det är bara smuts, skit och dynga, all over me.

Nu är vi nästan sena på middag, i sann Ahlstedt-anda. Vi ska 18.30 infinna hos i Chateau Sagrelius, men planerna går inte alltid enligt tidtabell, att få tummen ur och masa sig in i duschen verkar vara det svåraste steget.

På tal om det borde jag kanske själv se till att bli helt färdig och inte sitta här och häcka, ansning av anlete skall snarast avklaras, men först efter att jag försöker lägga upp den bild jag misslyckades med i förra inlägget.

Inte fan gick det heller. Provar en annan.


Prrr.

RSS 2.0