Formstöpt

Människor verkar ofta slås med häpnad av det faktum att mina bröder och jag, kanske i störst utsträckning jag, är så fantasilösa att vi går samma utbildning... Det hade rentav kunnat bli så att jag och Erik gått samma termin på KI, men han rotade sig i Uppsala istället, och än har vi inte sett om jag och Elias faktiskt kommer hamna på samma termin på KI.




Jag ser fram emot det.



Så vare dags...

att kanske göra lite saker. Få upp lite skräpande gitarrer på väggen, skaffa sig en ny ryggsäck, fixa sig en Blu-ray!

Check.







Du gamla skrälle... du har tjänat mig väl i +10 år, men nu fick det vara nog med ditt eviga dragkedjekrånglande, din botten som agerar hängbuk och din allmänna oformlighet. Förra sommaren träffade jag en gammal kompis på bussen, vi pratade och hade trevligt tills jag skulle gå av. Han ringer mig efter 15 sekunder och frågar om det "fan inte är samma ryggsäck som i mellanstadiet?" Jo det stämmer faktiskt, lelle Daniel! Men ibland är det kanske dags att förnya sig. Kanske ska investera i en lite större TV till min nya fina Blu-ray också? 5.1-ljudanläggning! Nu tornar det upp sig...

Finn ett fel

Ja alla är vi barn i början. När Saras familj och nära släkt idag skulle komma hit och inmundiga glögg med fika till gav vi oss på att göra lussebullar. Har vi gjort det förut nån gång? Jag har väl kanske hjälpt till att sätta/äta russin i/ur dem när jag var yngre, men bakat? Näe. Sara gillar inte russin så hennes erfarenhet var än mer bristfällig än min.

Bland mostrar med anhang, mormor, far, hundar osv var omdömena allt ifrån "Oooj så goda!" till "Hmjoorå var ju inge felpårom..." Godkänt får vi väl kalla det. Men det är klart, att rulla kringlor tar ju en sisådär två, tre försök att lära sig, eller åtminstone ett.





"Näee men du vet, vi bjöd ju in grannbarnen och bakade lussebullar, jäsiken va roligt de hade, de små liven, med deg o allt... ganska duktiga var de också, för o vara fem förstås..."

A stew with High Reef

När man fyllt kylen med många kg kött under många veckor utan att egentligen laga något av det hela är det dags att kalla in inspiration, assistans och överordnade!

Alltså var mina föräldrar här hemma och styrde och ställde med elektriiken och ledde mig genom den ädla konsten att göra mustig gryta på högrev!



Det blev guldmenyn.

RSS 2.0