Sådärja Sigge!

Påskrivet o klart, i höst bor jag i Sollentuna.

Jag trivs. :)

Here's my offer!

Jag säger ge mig din lägenhet! Den ska bli vår. Imorrn är det duell. Tjing pax osv.

4 förfäder godkände den, jag bifaller, saken är biff.

Borta bra men hemma Sollentuna?

Jag tror att jag vill bo här. Jag tror jag vill ha sambo. Jag tror hon vill det med. Wish us luck!



De närmaste dagarna avgör nog. Inte lite spänd.


Sommarnatt...

är en tid då det är inte är utan att man sitter lite för länge vid datorn när kvällens begivenheter sedan länge tagit slut. Man hittar då gamla pärlor från en svunnen tid, och har man tur har nån annan hittat dem först och kryddat upp dem lite.


Se och lär.




Idag mår jag bra och bjuder på en variant också.


Framtiden är ljus

Inte nog med att min dator lever, med en ny freesch hårddisk, jag lärde mig just hur man blir en bra förälder, tills man en dag kanske måste förklara hur det EGENTLIGEN gick till.

Har hört en variant av denna, angående en Furby vars ögon plötligt bytte färg från gröna till bruna när fanskapet tog en åktur från en hög hylla och besökte golvet. Vet inte om sanningen än idag nått ut... Måste kolla det.

Fallerande falsarium

Ja jag vet, jag lovade bilder för 11 dagar sedan och sedan dess har jag hållit mig borta. En annan har ju förvärvsarbetat! Insikten "oj vad jobbigt det är att jobba" slog mig rätt snart som ett yxhugg i en rutten staketstolpe; hårt och förödande. Innan tanken ens är färdigformulerad inser jag dock att det finns många, många jobb som är värre än undersköterska på en geriatrisk sjukvårdsavdelning. Det är inte jobbet som är knäckande, det är jag som är vek.

Sömn är viktigt.

Midsommar i Norrtälje med Klan C. var lika trevlig som vanligt, även om jag snapsade mindre, av någon anledning. Det kompenserades kanske av att mitt lag fullkomligt krossade allt motstånd i den sedvanliga och fradga-alstrande femkampen. En underbar midsommar på det hela taget, även om det till syvende och sist krävdes ett utlåtande från Dr. Akut-Norrtälje för att säkerställa att ingen fara förelåg på det beryktade taket.

Man blir svettig när det är varmt.

Man blir kladdig av svett.

Imorrn är jag ledig och tänker kanske inte alls bry mig så mycket om saker och ting.

Efter 2½ år som sämre hälft trivs man fortfarande minst lika bra som tidigare, även om man inte längre kan skryta med att det är en gymnasist man håvat in!


RSS 2.0