Snickarbacken

Jag slogs just av det ljuva sammanträffandet; I höst bor jag i Brf Snickarbacken, där min skaparlust kan stillas i den Snickarbod(!) som finns i föreningen. Utan att veta något om detta har jag den senaste tiden plågat min Sara med mitt uppdämda behov att få bygga något. Jag ska snida oss lite träutensilier till köket, ev. bygga gavlar till sängen, och varför inte bygga ett soffbord när jag ändå håller på? Jag blir försiktigt lyrisk vid tanken att få "bygga och bo", och därifrån är steget inte långt till att springa barfota och bli mysfarbror.

Det bor nog en liten Ernst i mig.



Jag får öva in skrattet bara.

Igår insåg jag en sak jag verkligen kommer sakna när jag flyttar hemifrån. Det finns få saker som är lika ultimata som familjeunderhållning som skafferi-rannsakan och provsmakning av 6 år gamla konserverade frukter. "Smakar skit redan i mun" fick igår en mycket konkret innebörd. Mår lite illa idag. Men jävlar va vi skrattade.

Bara för att snuva alla på den gliringen säger jag det själv: Framöver när Sara blir förgrümmad på mig vet ni PRECIS vad ni ska hitta EEEEEEEMIIIIL: Snickerboa.

RSS 2.0